Πρόσβαση στο Anaxo Resort2019-09-30T09:15:45+00:00

Πρόσβαση

Το AnaxoResort απέχει 45χλμ. από τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και 50χλμ. από τον αερολιμένα της Καλαμάτας.

Προγραμματισμένες πτήσεις εσωτερικού και πτήσεις ανταπόκρισης πραγματοποιούνται από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης . Παράλληλα πραγματοποιούνται και πτήσεις charter από αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, το Βερολίνο και άλλες. Μπορεί κανείς να προσεγγίσει το κατάλυμα, οδικώς, μέσω του επαρχιακού δρόμου Καλαμάτας – Αρεόπολης, διασχίζοντας την πανέμορφη Μεσσηνιακή Μάνη σε μια διαδρομή έντονης εναλλαγής εικόνων, χρωμάτων και αρωμάτων.

Οδηγίες πρόσβασης

Ερχόμενοι από το αεροδρόμιο Καλαμάτας, από την Αθήνα, από βόρεια ή από δυτικά οδηγείτε έως την παραλιακή οδό της Καλαμάτας (οδός Ναυαρίνου). Από εκεί έως την διασταύρωση για την εθνική οδό της Μάνης είναι 4 χιλιόμετρα. Στρίβετε στην αριστερή διακλάδωση του δρόμου που οδηγεί στην Αρεόπολη.

Η απόσταση από την διασταύρωση έως το ξενοδοχείο είναι περίπου 45 χιλιόμετρα. Το πρώτο παραθαλάσσιο χωριό που θα συναντήσετε είναι η Καρδαμύλη, δεύτερο η Στούπα και τρίτο ο Άγιος Νικόλαος. Δύο χιλιόμετρα μετά τον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται το χωριό Κάτω Ρίγκλια και το ξενοδοχείο μας. Αφού περάσετε την πρώτη είσοδο του χωριού και την ταμπέλα που αναφέρει το όνομά του, θα δείτε μετά από λίγα μέτρα την ταμπέλα του ξενοδοχείου, η οποία θα σας κατευθύνει να στρίψετε αριστερά και στα 500 μέτρα θα είστε στο anaxo resort.