Μανιάτικη Ελληνική Κουζίνα – κουζινας μανης2019-06-25T14:36:10+00:00

Η παραδοσιακή μανιάτικη διατροφή θεωρείται υψηλής θρεπτικής αξίας και έχει πολλά από τα στοιχεία εκείνα, που οι ειδικοί επίμονα τονίζουν ότι είναι αναγκαία για τη διατήρηση της καλής μας υγείας

Παράγει ένα ανεκτίμητο γευστικό πλούτο που μπορεί να το γευθεί κανείς μέσα από τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα της όπως τις ελιές, το ελαιόλαδο, το μέλι, το παστέλι, τις δίπλες, τα γλυκά του κουταλιού, τη μυζήθρα, τις χυλοπίτες, το σίγκλινο. Ανακαλύψτε τις αυθεντικές γεύσεις της, δοκιμάζοντας μερικά από τα κλασσικά τοπικά πιάτα της, όπως τον καγιανά, πρόκειται για αβγά τηγανισμένα με ντομάτα και τυρί, τα χειροποίητα ζυμαρικά, που συνοδεύονται από ντόπια μυζήθρα, άγρια χόρτα -βραστά, τσιγαριστά ή σε πίτες- τα μοναδικά λαλάγγια και τις τηγανίτες.