ξενοδοχεια μανη – ξενοδοχεια μεσσηνια2021-11-01T10:57:20+00:00

Το Ξενοδοχείο

Στο μεταίχμιο της Μεσσηνιακής με την Λακωνική Μάνη, σε 45 χλμ από την Καλαμάτα και μόλις 1 χλμ από την παραλία Πανταζί χτίστηκε το Anaxo Resort. Ένα αποκλειστικά παραθεριστικό κατάλυμα στη Μάνη, 3***, το Anaxo Resort οφείλει το όνομά του στην Αναξώ, την ιέρεια της θεάς Δήμητρας, της θεάς της γεωργίας αφού βρίσκεται σε μια γεωργική κατά κύριο λόγο περιοχή.

Διαμονή στη Μάνη

Το Anaxo Resort καλωσορίζει τους επισκέπτες σε ένα πολυτελές, νεόκτιστο κατάλυμα, κατασκευασμένο σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και σεβασμό στη Μανιάτικη αρχιτεκτονική.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 10 δωμάτια, εκ των οποίων 3 superior και 2 σουίτες με απέραντη θέα στις ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου αλλά και τους ορεινούς όγκους του Ταϋγέτου.

Highlights

Σε ένα σκηνικό με θέα που κόβει την ανάσα και τη φύση να πρωταγωνιστεί, η γοητεία του τοπίου συνδυάζεται με την απόλυτη φιλοξενία σε ένα χώρο χωρίς υπερβολές, αλλά με αρκετές δόσεις πολυτέλειας. Διαθέτοντας ευρύχωρα δωμάτια και προνομιακές σουίτες, συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με την πολυτελή κομψότητα ενώ σε όλους τους χώρους κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο και τα χρώματα σε γήινους τόνους.

Δραστηριότητες

Ανακαλύψτε τη Μάνη

Ειδικές Προσφορές

Στο Ξενοδοχείο Anaxo Resort τρέχουν, καθʼ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ειδικές προσφορές διαμονής.